16 Aralık 2013 Pazartesi

Kepçe Kulak Ameliyatı Nasıl Olur?

Sponsorlu Bağlantılar:

Kepçe Kulak Ameliyatı Nasıl Olur?

Kepçe kulak ameliyatının yapılışı iki şekildir. Yani sizin kepçe kulağınızın durumuna göre ameliyat da çeşitlilik göstermektedir. Bu ameliyat kepçe kulağının az deforme olanlarda kolayca yapılmaktadır. Bu operasyon sırasında kulağın arka kısmında açılan delikler yardımı ile kepçe kulak ameliyatı sonuçlanmaktadır. Bu ameliyat genellikle lokal anestezi ile yapılmaktadır. Ayrıca kişinin yaşına bağlı olarak genel anestezi uygulaması yapılarak da gerçekleştirilebilmektedir.
kepçe kulak estetiği

Kepçe kulağı fazla deforme olanlarda ise ameliyat daha zorlu olmaktadır. Bunun nedeni olarak kulaktaki kıkırdak yapısı değiştirilerek normal kulak görüntüsü yapabilmektir. Estetik görüntüyü ayarlayabilmek için yapılan kıkırdak dokusu değişikliğinde lokal anestezi uygulaması yapılmaktadır. Bu kıkırdak değişiminden dolayı ameliyat sonrası belirli bir süre bandaj gerekmektedir. Yaşları daha genç olanlar da ise ameliyatlar genellikle genel anestezi uygulaması ile yapılmaktadır. Bu estetik uygulaması genellikle ileri boyutta olan kişiler için daha zorlu olmakta ve iyileşme süreleri uzamaktadır. Lokal anestezi uygulamalarından dolayı bilinç açık olur ancak herhangi bir ağrı hissetme ihtimaliniz yoktur. Ameliyat genellikle olumlu sonuçlanmakta ve birçok hasta memnun kalmaktadır.

İlgili aramalar: kepçe kulak ameliyatı nasıl olur? kulaktaki kepçelik nasıl düzeltilir? kepçe kulak estetiği nasıl yapılır?