1 Ekim 2011 Cumartesi

Anal Seksle Hamile Kalınır Mı?

Sponsorlu Bağlantılar:

Anal sekle hamile kalırmıyım sorusunun cevabı evettir. Peki bu nasıl olabilir bundan bahsedelim. Anal seksten önce gelen ön sevişme zamanında boşalma gerçekleşmişse bakire olunsa dahi bu spermler sürtünme veya başka sebeple vajina içerisine girmişse hamilelik söz konusu olabilir. Çünkü spermler hareketli hücrelerdir. Vajina kenarına bir yerlere boşalınsa bile spermlerin vajinaya doğru hareket edip girmeleri muhtemeldir. Eğer vajina içerisine ulaşırlarsa da hamileliği başlatabilirler. Burada kadının yaşının büyük önemi vardır. Çünkü genç hanımlarda doğurganlık hormonların iyi çalışmasından ötürü daha fazladır. 20 li yaşlarda ki bir kadınla 40 lı yaşlarda bir kadının doğurganlığı aynı olmaz. Bu sebeple sevgilim üstüme boşaldı hamile kalırmıyım? Sürtünerek boşaldık hamile kalırmıyım? Anal seks yaptık hamile kalımıyım gibi sorular için hamilelik riski olduğundan bu soruların cevabı evettir. Anal seksle hamilelikte kalınabilmesinin nedeni anal bölgeye boşalmadan dolayı değil buradan taşabilecek spermlerin vajinaya sızarak hamileliğe yol açabileceği içindir. Anal bölge ve vajinal bölge birbirine çok yakındır ve buralarda dışarıya taşan bir boşalma iki bölge arasında geçiş yapabilir.

arkadan seks yapmayla hamile kalınır mı, ters ilişkiyle hamile kalınır mı, anal seks hamileliğe yol açar mı, anal ilişki hamileliğe sebep olur mu

Cinsel ilişki esnasında sürtünmeyle dahi olsa ve hatta boşalma olmasa bile erkeğin boşalmadan önce salgıladığı ön sıvı içerisinde de spermler olduğu için hamilelik başlayabilir. Burda kadının doğurganlığı, spermlerin hareketli olması yine diğer önemli etkenlerdir.

Aramalar: arkadan seks yapmayla hamile kalınır mı, ters ilişkiyle hamile kalınır mı, anal seks hamileliğe yol açar mı, anal ilişki hamileliğe sebep olur mu?