2 Ocak 2014 Perşembe

Burun Estetiğini Hangi Doktorlar Yapar?

Sponsorlu Bağlantılar:

Burun Estetiğini Hangi Doktorlar Yapar?

Burun estetiği ameliyatları hem dünya da hem ülkemizde kulak burun boğaz uzmanlarının üst ihtisası olan yüz cerrahisi hem de genel plastik cerrahlar tarafından yapılmaktadır. Bu konuda çok iyi plastik cerrahlar ve kulak burun boğaz uzmanlarımız oldukça başarılı ameliyatlar gerçekleştirmektedir. Burun estetiği yapacak olan doktorun bu konuda detaylı eğitim almış olması sonuç için çok önemlidir. Bunun yanı sıra doktorun bu konuda tecrübesi ve deneyimi de göz önünde bulundurulmalıdır.

Burun estetiği yaptırmadan önce seçeceğiniz doktor hakkında detaylı bilgi edinerek işe başlamalısınız. Ameliyat için seçeceğiniz doktorun hastaları ile olan ilişkileri de hasta açısından güven sağlamaktadır. Hasta doktor ilişkisi ne kadar iyi olur ise ameliyattaki başarı oranı da o kadar yüksek olacaktır. Doktorun gerçekçi olması ve hastasını olabilecek her durumdan haberdar ederek güven vermesi gerekmektedir. Ameliyat öncesi ve sonrası her türlü sorunlarında hastasına gereken ilgiyi göstermelidir. Tıp alanında oldukça başarılı doktorlarımızın bulunması yurtdışından gelen taleplerle de gözlenmektedir. Hem fiyat olarak uygun olması hem de sonuçlar doktorlarımızın bu konudaki başarısını göstermektedir.

İlgili aramalar: burun estetiğini hangi doktorlar yapmaktadır? burun estetiğine hangi branş bakar? estetik burun ameliyatını hangi branşın doktoru yapar?