12 Ocak 2014 Pazar

Kalça Nasıl Küçültülür?

Sponsorlu Bağlantılar:

Kalça Nasıl Küçültülür?

Kalça küçültme tek başına bir işlem olarak düşünülmemelidir. Kalçayı küçültmek elbette mümkündür fakat beden küçültmek için bir işlem yapılacaksa bu bir bütün halinde ele alınması gerekir. Kalçayı küçültüp bacakların kalın kalması durumunda beden küçülmüş olmayacak ve orantısız bir vücut şekli ortaya çıkacaktır. Kalçadaki yağları liposuction yöntemi ile almak mümkündür. Bilhassa yağlanmanın daha fazla olduğu bölgelere uygulanarak iyi sonuçlar elde edilebilir. Başta da söylediğimiz gibi eğer bedeni küçültmek için bir operasyon uygulanacaksa yalnızca kalçaya uygulanacak liposuction fayda sağlamayabilir. Bel bölgesinde ve basen bölgesinde de fazla yağlanma söz konusu ise beden küçültmek için buralara da liposuction yapılması gereklidir.
kalça küçültme, basen küçültme
Erkek tipi yağlanma dediğimiz kalçanın hemen üzerindeki bölgede oluşmuş aşırı yağlanmalar alınarak 1-2 beden küçülme sağlanabilmektedir. Bu bölgenin çok daha fazla yağlanmayla karşı karşıya kalındığı durumlarda liposuction ile 3 bedene kadar beden küçülmeleri görülmektedir.

İlgili aramalar: kalça nasıl küçültülür? beden nasıl küçültülür? kalça küçültme nasıl yapılır? beden küçültme nasıl olur?