16 Ocak 2014 Perşembe

Revizyon burun estetiği nedir?

Sponsorlu Bağlantılar:

Revizyon burun estetiği

Revizyon burun estetiği düzeltme anlamına gelen cerrahi bir müdahaledir. Estetik ameliyat sonrasında hastanın solunumunu düzeltmek amacı ile yapılmaktadır. Burun ameliyatlarından farkı, doktorlar burun içindeki dokuların durumunu anlamakta zorlanmaktadır. İç dokuda bilinmeyen değişimlerin meydana gelmesi sonucu revizyon ameliyatını gerektirmektedir. Revizyon ameliyatı daha bir titizlik gerektirmektedir. Kıkırdak doku yeterli olmadığı zaman kaburga ya da kulak bölgesinden kıkırdak doku alınması gerekmektedir. Bazı durumlarda hastaya ikinci veya üçüncü bir cerrahi müdahale gerekmektedir. Böyle durumlarda hasta daha zorlu bir süreçten geçmektedir.

Revizyon ameliyatları genellikle daha önce yapılan estetik ameliyatlardan iyi sonuç elde edemeyen hastalarda düzeltme yapılmak amacı taşımaktadır. Burun ön tarafı düşme ve nefes alma problemi yaşayan hastalarda oldukça sık yapılan bir ameliyattır. Revizyon ameliyatını mümkünse ilk ameliyatı yapan doktorunuza yaptırmalısınız. Hasta ile doktor ilişkileri ne kadar kuvvetli olursa başarı oranı da o kadar yüksek olmaktadır. Hiç ameliyatın garantisi olmadığı burun ameliyatlarının da garantisi olmamaktadır.

İlgili aramalar: burun estetiğinden sonra düzeltme ameliyatı neden yapılır? revizyon estetik nedir? estetik revizyonu ne demektir?