10 Ağustos 2015 Pazartesi

Göbek Yağları Neden Erimiyor

Sponsorlu Bağlantılar:

Göbek Yağları Neden Erimiyor

Zaman zaman fazlası ­ile kilo versek bile, göbekteki fazla yağlar­dan kurtulamadığımızı görürüz­. göbek bölgesi, vücudumuzun kilo verirken  en  inatçı yeridir­­. Ancak, göbeğinizi eritememeni­zin başka ne­denleri de ola­bilir­­.

Göbekteki Yağların Erimemesinin Sebepleri

Yanlış Egzersiz Yapmak

Göbek yağlarını eritmek amacı ile türlü egzersizler uyguluyor ola­bilirsiniz­. Yapılan incelemeler­de karın bölgesindeki yağları en  hızlı eriten  egzersizlerin interval egzersizler olduğu belirlendi­. Yani egzersizleri belli aralıklar vererek yapmak vücut­ta bulunan yağları yakmada çok daha başarılı… Bir başka göbek yakan egzersiz ise koşu… Sprint denilen  hızlı fakat süre olarak kısa koşular iki hafta gibi bir süre ile göbek ve kalça yağlarını bütünüy­le eritiyor­.

Magnezyum Eksikliği

Magnezyum kilo vermeye ve yağ yakımına destek olmakta­dır­­.  Araştırmalara göre regl süreci öncesi magnezyum desteği yapılışı vücudun su tutmasını engelliyor­. Bilhassa karın bölgesinde şişlik oluşumu­nu engelleyen  magnezyum, göbek yağlarını­nın erimesine de yardımcı olmakta­dır­­.

Tuz Tüketimi

Tuz, vücudunuzdaki suyu kan dolaşımın­dan cildinize doğru iter ve bu durum vücudunuzun, bilhassa karın bölgeni­zin şiş bir görünüm hali­ni almasına yol açar­. Göbek bölgesindeki yağlar­dan kurtulmak istiyor iseniz tuzu beslenme düzeninizden  çıkartmaya bakın­.