8 Ağustos 2015 Cumartesi

Selülitin Bitkisel Yağlarla Tedavisi

Sponsorlu Bağlantılar:

Selülitin Bitkisel Yağlarla Tedavisi

Selülit; portakal kabuğu görünümüyle ilk ergenlik çağın­da bacaklar­da ve kalçalar­da meydana çıkmakta­dır­­.  Şişman, zayıf, uzun, kısa farketmeden  nere­deyse hepimizde olan ortak bir sorun ve de düzensiz beslenme (fast food yiyecekler, gazlı içecekler, aşırı çay ve kahve tüketimi, kola), stres, egzersiz yapılmayan devamlı oturarak çalışmakta olan kişiler­de daha belir­li duru­ma gelir ve bizi çileden  çıkarır­­.

Dermatologlar, selülit gibi yüzey kusurlarını mesleklerine özgü aletlerle kapatabilmekte uzmandır: Lazerler, kavitasyonlar ve türlü enjeksiyonlar… Öte yan­dan eczanelerden  alışveriş yapan hastalar bir çok selülit kremi markasıyla karışlaşmakta­.

Hücrelerimiz gittikçe içerisindeki su deposunu harcamakta ve doğduktan hemen  sonra yavaşça yaşlanmaktayız­. Mutlaka ve mutlak suretle çok su içmemiz ve de vucüdumuza lazım olan ilgiyi göstermemiz gerekir­­. Eğer pürüzsüz bir vücut istiyorsak.

Selülit için bitkisel yöntemlerle neler yapa­biliriz? Bitkisel Yağlar:

Şu an selülit tedavisinde Hindistancevizi Yağı ve Avokado Yağı çok meşhur…

Bu yağların her biri­ni (ayrı ayrı tercih edin mutlaka) kabak lifiyle iyice peelinglenmiş bedeninize masajla bir­likte haftada 2 kez uygulamanızı ve de Kafein içeren  uygun bir selülit kremiyle haftanın başka günleri bedeninize sürmenizi tavsiye ederim­.

Düzenli bir şekil­de peeling yapmak deri­nin altın­da yağ ve şeker birikimi­ni önler­. Bun­dan dolayı vaktiniz var ­ise ayda 1 özel bir selülit masajı yaptırıp peeling uygulata­bilirsiniz­. Bunun için illa bir merkeze gitmenize gerek yok, pek elbet­te piyasada fazlaca sayıda selülit için aletler mevcut…

Bunlarla beraber sağlıklı beslenerek egzersiz yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Tabi bunları yaparken şehrin stresin­den  de kurtulursanız işte o zaman değişim başlar.

İlgili aramalar: selülitin bitkisel yağlarla tedavisi, selülitin bitkisel tedavisi