17 Ağustos 2015 Pazartesi

Saçın Rengini Nasıl Açabiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar:

Saçın Rengini Nasıl Açabiliriz?

Saçlarını­zın koyu rengin­den  sıkıldıysanız, boya ile saçınızı harap etmek istemiyorsanız, evinizdeki ürünlerle saçını­zın rengi­ni doğal bir biçimde aça­bilirsiniz­.

Saçlarınızın Rengini Evde Doğal Yöntemlerle Açın

Papatya Çayı: Saç rengi­ni açmak amacıyla kullanılan en  popüler metod­dan bir tanesi papatya suyudur­. Aktar­dan alacak olduğunuz bir miktar papatyayı, birazcık suda kaynatarak soğutun­. Yıkamış olduğunuz saçınıza, demle­yerek soğuttuğunuz papatya suyun­dan uygula­yınız­. Papatya çayı ile ıslattığınız saçlarınızı, güneşe çıkarak doğal yollarla kurutun­. Saçlarınız istediğiniz doğal tonu alana kadar kadar işlemi 2 günde bir tekrarlaya­bilirsiniz­.

Bal: Pek fazla bilinmese de bal saç rengi­ni açmada oldukça etkisi bulunur­. Balı rutubetli saçlarınıza direk olarak uygulaya­bilir veya bir saç spreyi şişesinde bal, limon ve suyu karıştırıp, bir saat süresin­ce güneşte dura­bilirsiniz­. Saçlarınızı baldan bütünüy­le arındırmak amacıyla birkaç kez yıka­mak zorun­da kala­bilirsiniz, fakat bu metod saçlarınıza dolgunluk ve ışıltı verecektir­­.

Limon: Saçı sertleştiren  limon aynı an­da saç açan harika bir gıdadır­­.  Bir saç spreyi şişesi­nin dörtte biri­ni taze sıkılmış limon suyuyla, geri kalan bölümünü da su ile doldurun­. Bu karışımı kafa derinizi ıslatmadan saçlarınıza uygula­yınız­. 30 dakikasını dışarıda, güneş ışığın­da geçirerek limonlu suyu 2 saat saçınızda tutun­. Derini­zin kabarmasına neden  olaca­ğı için limonlu su derinize temas etmişken  güneş ışığına çıkmamaya gayret edin­. Saçlar­da kuruma yaratacağın­dan ötürü karışımı saçınıza uygulama dan evvel ve sonra saçlarınızı kremleyebilirsiniz­.

NOT: Bu yöntemlerden  sadece bir tanesi­ni uygulamanız kafi olacaktır­­.