5 Ağustos 2015 Çarşamba

Koltukaltı Kararması İçin Ne Yapılabilir?

Sponsorlu Bağlantılar:

Koltukaltı Kararması İçin Ne Yapılabilir?

Birçok kadı­nın koltukaltın­da ağda veya epilasyonlar neticesin­de kararmalar ortaya çıkmakta­dır­­.  Koltukaltı kararması­nın öncelikli sebep­leri arasında, koltuk altları­nın havasız kalma­sı gelmektedir­­. Çok aşırı sıcak ağda yapmak, kuru tıraşlama ve cil­de zarar veren  deodorant kullanılışı da koltukaltını karartan başka sebep­lerdendir­­.

Koltukaltı Kararmasına Evde Çözüm

Günümüzde koltukaltı kararmalarını önleyici birçok kozmetik ürünü bulabileceğimiz gibi, evde yapacak olduğunuz bitkisel maskelerle de bu sorunu ortadan kaldırabilsiniz­. İşte size evde kolaylık­la uygulayabilecek olduğunuz koltukaltı kararmasına çare olacak kürler;

1­. Kür: 1 çay kaşığı vazelin, 1 çay kaşığı elma suyu, 1 çay kaşığı limon suyu

Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin­. Kuruduktan sonra sonra yıkayarak bebek pudrası sürün­.

2­. Kür: 1 tatlı kaşığı pirinç unu, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı sirke

Tüm malzemeyi karıştıra­rak koltukaltınıza uygulayın ve 15 dakika kadar bekleyin­. Uygulamış olduğunuz maskeyi hafif sıcaklıktaki suy­la durulayın­. Koltuklatınızı sonr­dan limon suyu ile bir kere daha temizleyin­. Son olarak yine bebek pudrası uygula­yınız­.