23 Şubat 2016 Salı

Hamilelik Şansı Nasıl Arttırılır?

Sponsorlu Bağlantılar:

Hamilelik Şansı Nasıl Arttırılır?
Çiftlerin evlilikten sonra en  çok istedikleri şey bir evlat sahibi olmaktır­­. Peki hamile kalmak amacıyla hangi zaman daha önemli, bu tür sorular hep önümü­ze çıkar­. Bunlara yanıt aradık ve sizlerle paylaşmak istedik­.

Hangi zamanlar­da hamile kalınır?
Ovülasyon (kadınlar­da yumurtalıklar­da (yumurta) atılmasıdır)dan evvelki 5 gün içerisinde korunma olmadan bir şekil­de ilişkiye girdiğinizde hamile kalma ihtimaliniz mü­him ölçüde artacaktır­­.

Menstrual döngünün birinci günü, yani adetin ilk günüdür­. Pek çok kadın bir sonrasındaki döngüye girmeden  14­. gün önce ovülasyon yaşamakta­dır­­.  Konuyu birazcık daha açarsak menstural döngünüz 24 ila 30 gün arasın­da sürdüğünü düşünürsek 10* 16­. günler arasın­da ovulasyon görülmekte­dir­­. Yumurta, yumurtalıklar­dan bırakıldığın­da spermle birleşebilir ve bu süre 12 ila 24 saat arasın­da olur­. Spermlerin günlerce canlı kalabildiği düşünülürse ovulasyon­dan günler önce seks yapmak da hamile kalmanızı sağlaya­bilir­­.

Peki Ne sıklıkta?

Hani genelde futbolda söylenir ya 1-0 olsun bizim olsun­. Şimdi diyeceksiniz ne kadar çok olursa o kadar iyi olur diyer­. Şunu unutmayın hamile kalmak istiyor iseniz çok seks yapmak tesirli olmaya­bilir­­. Çok sık boşalmak spermde kalite düşürür­. Uzmanlar dışarı atılmayan spermler yaşlanmakta ve yumurtayı döllemek amacı ile pek harekette bulunmazlar­. Bunun en  etkilisi günaşırı ve günde bir kereden  fazla olmamalıdır­­.  Bu şekil­de yapılmakta olan ilişkiyle hamile kalma olasılığınız artar­.

Peki Nasıl bir ilişki?

Bununla ilgili bir çok yazı kitaplar video görüntüleri bula­bilirsiniz­. Çoğu kimsenin bildiği ve popüler olan Kama Sutra pozisyonlarını bile unutun­. Size vereceğimiz en  tesirli metod Klasik pozisyon­. Evet bildiğiniz pozisyon biçimin­de yapılmakta olan sekle hamile kalmak amacıyla en  doğ­ru olanıdır­­.  Elbette başka pozisyonlar­da hamile kalına­bilir­­.

Şunu unutmayın boşaldıktan sonra 20 dkaika boyunca yataktan kalmalı ve dizlerinizi kırmanız hamile kalma şansınız birazcık daha artar­. Bununla birlik­te vucut ısı artıracak sauna,duş gibi seceneklerden  kaçınmalısınız Vucut ısısı spermleri öldürmektedir.

Uzmanlar boşalma sonra­sı 20 dakika yatakta kalmanın ve dizleri kırarak uzanmanın hamile kalma şansını arttırdığını belirtmektedir­­. Seksten  önce Vücut ısısını arttıracak duş, sauna gibi seçeneklerden  kaçınmak ­gerekir­­. Vücut ısısı arttığın­da spermler ölmektedir­­.