17 Aralık 2010 Cuma

Lavmanın Zararları, Lavman Faydalı mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar:

lavman yapmak, lavmanını zararları, lavman yapmak zararlımıdır, lavman faydalı mıdır

Lavman sık yaptırmakla, bağırsak çiçekleri deni­len faydalı bakteriler lavmanla veya bağırsakları yıkatma (hidrokolon terapi) i­le yok oluyor. Yerine çok zararlı bakteri ve mantarlar yerleşi­yor. Böylece vitamin üreten bakteriler azalı­yor ve toksik madde üreten mantar ve zararlı bakteriler çoğa­lıyor.

Ne kadar bağırsaklarla ve makatla oynanır­sa o kadar problem çıkar. Mecbur olmadıkca lavman yapılmaz, hele kalın bağırsak komple hiç yıkan­maz, çünkü bağırsaklarda 2 kg ağırlığında 100 katrilyon bakteri var ve bunların % 95-99'u faydalı­dır. Şimdi bağırsak ikide bir yıkanırsa faydalı bakteriler, ya­ni bağırsak florası yok olur. Buda bir çok hastalığın ortaya çıkması­na sebep olur. Düşünün ki büyük bir baraj patladı ne olur pe­ki barajın altında kalan ekili dikili alanlar, hayvan­lar ve insanlar hepsi yok olur. Ova gider ve geride cascav­lak bir toprak parçası kalır. Bağırsakları yıkatmak­ta aynı şekilde katrilyonlarca faydalı bakterinin yok ol­ması ve yerine çok tehlikeli olan mantarların yerleşmesine sebep o­lur.

Konuyla ilgili aramalar: sık lavman yaptırmanın zararı varmıdır , lavmanın zararı var mı , lavman uygulaması hakkında , lavman yapmak