11 Aralık 2010 Cumartesi

Oje Sürme Teknikleri

Sponsorlu Bağlantılar:

oje sürmek, oje sürme teknikleri, oje sürme sanatı

Bakımlı ve güzel el­lerin sırrı nedir biliyor musunuz? Elleri­nizin bakımlı ve güzel görünmesini istiyors­anız manikür yaptırdıktan sonra tırnak biçimini­ze uygun oje ile tamamlamalısınız. Bu sayede, ellerin­iz muhteşem görünecek…


* Doğru törpüleme ve oje sürme yöntem­leriyle hem tırnakların daha gü­zel hem de daha güçlü görünmesini sağlayabi­lirsiniz.


* Tırnaklarınızı törpülerken tırnak yapı­nıza göre hareket etmelisiniz. Dar yapılı tırnaklarınız varsa; köşe­li törpüleyerek daha kuvvetli görünmelerini, ge­niş ise uzun bırakıp, yuvarlak törpüleyerek daha ince görünme­lerini sağlayabilirsiniz.


* Renk seçimini tırnaklarını­zın şekline göre yapmalısınız. Kısa ve Köşeli tırnak­lar için koyu renkler, uzun ve yuvar­lak biçimli tırnaklar için açık ve pastel tonları­nı tercih edebilirsiniz.


* Ojenizin kalıcı olma­sı için törpüleme işlemi ile oje sürümü­nün aynı gün içinde olmamasına özen gös­terin.


* Oje sürmeden önce tırnaklarınıza ko­ruyucu sürün. Sürdü­ğünüz koruyucuyu tırnak uçlarında yoğun uygulayarak ojeni­zin tırnak uçlarındaki ömrünü uzatın.


* Ojenizi sürmeye tırnağı­nızın tam ortasından başlayın ve üç seferde oje sür­me işlemini tamamlayın. Birinci katı tüm tırnakları­nıza uyguladıktan 2 dakika sonra ikinci katı sürmeye başla­yıp yine her bir tırnağı üç adımda bitirin. Par­lak bir görüntü elde etmek için 2. kat oje kuruduk­tan sonra parlatıcı uygulayabilirsiniz.


* Ojenizin çabuk kurumasını istiyorsanız buzlu su do­lu kabın içinde ellerinizi 1-2 dakika bekletmeniz yeterli olacak­tır.


Konuyla ilgili aramalar: oje sürme teknikleri , oje sürürken nelere dikkat edilmeli , nasıl oje sürülür , oje sürme , oje sürerken nelere dikkat etmeliyim , tırnaklara oje sürmek

--> GÜZELLİK, SAÇ VE CİLT BAKIMI SAYFASINA DÖN <--