31 Mart 2013 Pazar

Burun Estetiği Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar:

BURUN ESTETİĞİ FİYATLARI

Yüz görselliğinin en önemli parçalarından biri olan ve dış görünüm üzerinde doğrudan etkili olan burun, gelişen tıbbi yöntemler ile son derece başarılı müdahaleler sayesinde arzu edilen görselliği sağlayacak forma sokulabilmektedir. Burun estetiği ameliyatı kararının alınmasının ardından pek çok insanın aklına gelen soruların başında, estetik ameliyatı hangi merkezde ve ne kadar ücret ödeyerek yaptıracağı gelir. Burun estetiği ameliyatı kararı verilmesi kadar önemli olan müdahalenin nerede ve kim tarafından yapılacağı, elde edilecek sonucu da doğrudan etkileyen bir karar olacaktır.

Burun estetiği ameliyatları günümüzün tıbbi uygulamaları sayesinde başarılı sonuçlar vaat etse de, ilgili müdahalenin “cerrahi bir operasyon” olduğu ve arzu edilen sonuca ulaşmak için hekimin doğru seçilmesi gerektiği asla unutulmamalıdır. Burun estetiği ameliyatı hem genel anestezi hem de lokal anestezi altında yapılabilen bir ameliyattır. Ameliyat genel anestezi altında yapılacaksa ameliyat ücreti de genellikle artar. Burun ameliyatı zor bir ameliyattır. Bu sebeple lokal anestezi ile yaptırmanızı tavsiye etmem. Lokal anestezi de her ne kadar bölgesel olarak uyuşturulsanız da, ameliyat esnasında bilinciniz açık olacağı için operasyon sıkıntılı geçecektir. Burun estetiği operasyonları üzerinde deneyimi ve uzmanlığı olan bir hekim tarafından gerçekleştirilen müdahaleler hastanın arzu ettiği sonuçları alabilmesini sağlarken, yanlış kişiler tarafından yapılan operasyonlar ise büyük bir hayal kırıklığına sebebiyet verecektir. Bu sebepten ötürü burun estetiği yapılacak merkezin ve hekimin fiyat tarifeleri değerlendirilirken, hekimin önceki uygulamalarının ve burun estetiği konusundaki uzmanlığının da muhakkak titizlikle incelemesi gerekmektedir. Daha da ileri giderek, daha önce hekiminiz tarafından ameliyat edilmiş hastalarla konuşarak, memnun olup olmadıkları yönünde fikir alınız. Böylece istenilen sonuca ulaşmak için en doğru karar verilebilir.
burun estetiği fiyatları
Estetik burun ameliyatları genellikle 1000$ - 3000$ arası gibi ücretlere yapılmaktadır. Ücreti etkileyen faktörler; doktorun tecrübesi ve mahareti, ameliyatın zorluk derecesi, ameliyat tekniği, ameliyat olunan hastanenin kalitesidir. Doktorun tecrübesi yaşıyla alakalı değildir, bunu da hatırlatmak isterim. Bazı kişiler doktorunu seçerken doktorunun yaşıyla tecrübesini karıştırırlar. Bir doktor, 35 yaşında olduğu halde 50 yaşındaki bir estetik doktorundan daha fazla estetik ameliyat yapabilir. Bazı genç hekimler, adeta sanat değeri taşıyan bir tablo gibi sonuçlara imza atarlar. Böylece genç yaşta hasta sayıları ve dolayısıyla yapmış oldukları operasyon sayıları çok çabuk artış gösterir. Yapmış oldukları ameliyat sayısı doktorun bu işte ki deneyimini ortaya koyar.