22 Temmuz 2015 Çarşamba

Çatlayan Dudaklara Ballı Bakım

Sponsorlu Bağlantılar:

Çatlayan Dudaklara Ballı Bakım

Sürekli kuruyan ve çatlayan dudaklarınızdan şikayetçiyseniz, size bu konu ile ilgi­li kolay ama tesirli bir önerimiz olacak­. Bal ile dudaklarınıza yapacak olduğunuz bakım yardımıy­la daha yumuşak ve pürüzsüz dudaklara sahip ola­bilirsiniz­. Yapmanız lazım olan çok basit­.

Dudaklara Ballı Bakım

İlk olarak dudaklarımı­zın üstündeki kuru ve ölü deriden  kurtulacağız­. Ölü deriden  kurtulmak amacıyla bir bez kullana­bilirsiniz­. Fakat bizim önerimiz dudaklarını­zın üzeri­ni fırçala­mak Yumuşak kıllı bir fırça ile dudaklarınızı suyun altın­da fırçalayın­. Dudaklarınızı sert bir şekil­de fırçala­mak tahrişe neden  olacağından, fırçalamayı olabildiği kadar nazik şekil­de yapmaya çabalayın­. Bu işlem dudaklarınızı pürüzsüz bir hale getirirken  aynı an­da dolgun bir görünüm sağlayacaktır­­.

Fırçalama işlemin­den  sonra dudaklarınıza bal ile bakım uygulaya­bilirsiniz­. Bunun için uygulamanız lazım olan tek şey, süzme balı dudaklarınıza sürmek ve on beş dakika kadar beklemek­. Balı dudaklarınızdan durulamış olduğunuz an­dan başlayıp farkı hissedeceksiniz­.

İlgili aramalar: çatlayan dudaklara ballı bakım, dudak çatlağına ne iyi gelir, balın faydaları, dudak çatlağı, dudak bakımı