6 Temmuz 2015 Pazartesi

Selülite İyi Gelen Yiyecekler

Sponsorlu Bağlantılar:

Selülite İyi Gelen Yiyecekler

Doğal yollardan selülitle savaşmak isterseniz kullanabileceğiniz mühimmatları sıralayalım. Selülit her dönemde kadınların baş düşmanlarından biri olmuştur­. Bilhassa kış ayların­da başlayacağımız savaşla yaz aylarına istediğimiz görüntü ile girebiliriz­. İlk olarak kararlı olup savaşa kendimizi hazırlamalıyız. Daha sonra aşağıda sayacağımız gıdaları düzenli bir şekil­de öğünlerimize ekleyeceğiz­. İşte selülitle savaşan besinlerimiz;

Su: Yağlarımızı yakmak ve sıkı bir bedene sahip olmak istiyorsak günlük en  az 8 bardak su içmemiz gerekir­­.

Kırmızı Biber: Bilhassa acı kırmızı biberler selülite karşı iyi bir savaşçıdır ve en  az bir öğünümüzde onları kullandığımızda selülit ile savaşta öne geçmek sizin elinizde olacaktır­­.

Ay Çekirdeği: Aşırıya kaçmadan günlük en  fazla iki avuç kadar yediğimiz ay çekirdeği de faydalı askerlerden  biri olacaktır­­.

Kuşkonmaz: Soframızda az bulunmakta olan bir yiyecek olan kuşkonmaz esasın­da iyi bir Selülit savaşçısıdır­­.

Yeşil çay: Günde en  az 1 bardak yeşil çay tüketiminiz Selülitlerin yok olmasına yardımcı olacaktır­­.

Ananas: tropik bir meyve olan ananas deforme yağ dokularını parçalamakta tam bir savaşçıdır­­.  Bilhassa konserve yerine doğal ananas tüketilme­si emin olun çok işinize yarayacak­.

Maydanoz: Bilhassa havuçla beraber mikser­de çekilerek hazırlayacak olduğunuz meyve suyu yoğunluğuna gelmiş maydanoz Selülit gidermek amaç­lı çok faydalı olacaktır­­.

Portakal, Mandalina, Greyfurt: Bu üç Vitamin C deposunu mikserinize atarak hem harika bir meyve suyu el­de edebilir hemde selülitle savaşta galip gelerek bu savaşta bir adım daha öne geçebilirsiniz­.

Soğan ve Sarımsak: Soğan ve sarımsak hem yağ yakıcı hem metabolizma hızlandırıcı etkiye maliktir­­. Bilhassa de sarımsak kötü koksa da öğünlerinizden  eksik etmeyin­.

Zencefil: Metabolizma hızlandıran başka bir besinde zencefildir­­. Düzenli kullanılışı Selülit ile savaşınızda size çok yardımcı olacaktır­­.

Fındık ve Ceviz: Hem sizi tok tutacak hemde Q3 İle damar genişlemesi­ni sağlayarak kan akışını hızlandıracaktır­­.

İlgili aramalar: selülite iyi gelen yiyecekler, selülite ne iyi gelir, selülite iyi gelen meyveler, selülit nasıl geçer