31 Temmuz 2015 Cuma

Köpekbalığı Kıkırdağı

Sponsorlu Bağlantılar:

Köpekbalığı Kıkırdağı

Köpekbalığı kıkırdağı birçok farklı türdeki kanser için güçlü bir tedavi e­den  olarak en  nihayetinde tanınmıştır­­. Saflaştırılmış köpekbalığı kıkırdağı; köpekbalığı­nın iskeletin­den  el­de edilen  elastiki bir maddedir ve tümörlerin büyümek amacı ile gereksinim duyduğu yeni kan damarları­nın gelişimi­ni engelleyen  bir bileşen  ihtiva eder­.

Besin yardımı olarak Kıkırdak, Benefin(r) Kaposi’s sarcoma ve türlü biçimlerdeki kanserlerin tedavisinde kullanılan angistatin ve endostatin ilaçları­nın mekanizmasına benzerlik gösterir­­. Bununla birlik­te bağışıklık sistemi­ni desteklediği, artrit ağrısını ve eklem iltihaplanmasını azalttığı ve bunların yanı sıra sedef hastalığı, scleroderma, egzama ve başka cilt hastalıkları­nın tedavisinde yardımcı olduğu keşfedilmiştir­­.

Kapsül ve toz biçimde mevcuttur fakat etiketleri dikkatli bir şekil­de okuyun; bütün ürünler % 100 saf köpekbalığı kıkırdağı içermezler­.

UYARI: Köpekbalığı kıkırdağı vücudun yeni kan damarları üretme yeteneği­ni engeller ve çocuklar, vücutçular, gebe kadınlar, gebe kalmayı düşünen  kadınlar, kısa bir müddet önce kalp krizi geçiren  veya büyük bir ameliyat geçiren  herhangi bir kişi tarafı ile alınmamalıdır­­.