9 Mart 2012 Cuma

Düşük Yapmak (Gebelikte Düşükler)

Sponsorlu Bağlantılar:

Düşük Yapmak - Düşüğün Nedenleri Nelerdir?

Düşüğe neden olan pek çok durum vardır; aynı zamanda etkili olan birkaç etken birden olabilir, özel bir araştırma yapmadan kesin nedeni bulmak zordur. Yetersizlik duygusu çeken, suçlayacak birisi ya da bir şeyi arayan bir kadın için düşük yapmak çok üzücüdür. Düşük yapmanın anormal bebek doğurmayı engelleyen bir güvenlik önlemi olduğunu düşünmek sizi rahatlatabilir. Düşüğe en fazla fötusun anormal gelişmesi neden olmaktadır. İstatistikler erken dönem de görülen düşüklerin yüzde 50-75'inin embriyonun anormal gelişmesi yüzünden olduğunu ortaya koymaktadır. Kusurlu gelişmeye en sık kromozom anormallikleri, daha sonra annenin geçirdiği viral hastalıklar (kızamıkçık gibi), daha sonra da ilaçlar neden olmaktadır.

gebelikte düşükler hamilelikte düşük yapmak düşük neden olur

Sağlıklı ve güçlüyseniz, bebeğinizin gelişmesi normalse gebeliğinizin bozulması için hiçbir neden yoktur. Kocakarı masallarının tersine korku, duygusal sıkıntılar, kazalar, müshil ilaçları, kin duygusu ve hatta ameliyatlar bile gebe kadınları pek etkilemez. Gebe bir kadında tedavi amacıyla kürtaj (uterusun iç zarının kazınması) yapıldığı ve gebeliğin bozulmadan normal olarak sürdüğü görülmüştür. YAZININ DEVAMINA GİT

Sponsorlu Bağlantılar:


Ne var ki, vücutları düşük yapmaya yatkın kadınlar da vardır ve yukarda sayılan etkenlerden her hangi bir tanesi bile düşük yapmalarına neden olur.

Düşükler ortaya çıktıkları aşamaya göre adlandırılır ve sınıflandırılır.