30 Aralık 2014 Salı

Dik Göğüslere Sahip Olmak İçin Ne Yapmak Gerekir?

Sponsorlu Bağlantılar:

Dik Göğüslere Sahip Olmak İçin Ne Yapmak Gerekir?

Göğsünüzü gere gere şık bodyler, fiyakalı gömlekler giyinmek istiyorsanız, giydiklerini­zin üzerinizde şık durma­sı için diri göğüslere sahip olmanız gerekir­­.

Yanlış duruş pozisyonları, bakımsızlık ve size uygun olmayan sutyen  kullanılışı sizi olduğu kadar göğüslerinizi de üzer­. Peki başarılı bir göğüs bakımı nasıl olmalıdır?

Peeling cildi pürüzsüzleştiriyor
Yumuşak tesirli bir vücut peelingi cildi pürüzsüzleştiriyor­. Peelingin ardın­dan göğüs dekolteniz pembe ve canlı bir görünüme kavuşuyor­. Peeling kremi­ni göğüs dekoltenize yayın ve yumuşak bir yüz fırçasıyla hafif masaj yaparak yedirin ­. Böylelikle yumuşak bir dokusu olan bu bölgenen  yıpranmasını önlersiniz­. Ardın­dan ıslak ve yumuşak bir bezle peeling kalıntılarını temizleyin­.

Soğuk duş, kanın vücut­ta dolaşımını hızlandırıyor
Göğüsleriniz ister küçük, isterse büyük olsun, önemli olan canlı görünmeleri­. Diri göğüslere sahip olabilmek için, düzenli şekil­de soğuk suy­la basınçlı duş yapın­. Soğuk suy­la yapılmakta olan dairesel masaj, dokuları sıkılaştırmaya, üst deri­nin esnekli­ği­ni artırmaya ve zamansız gevşemesi­ni önlemeye yardımcı olmakta­dır­­.  Sabahları duş telefonunun yardımı i­le iki üç kez dairesel hareketler yaparak soğuk suyu göğüslerini­zin üstün­de gezdirin­. Ardın­dan da güzelce kremleyin­. Bu kremlerin içeriğindeki maddeler, bağ dokusunun sıkılaşmasını ve esnekli­ği­ni güçlendiriyor­.

Ampuller bağ dokusunu sıkılaştırıyor
Ampuller, bilhassa stres, hamilelik, solaryum gibi ne­denlerden  ötürü yıpranan göğüsler­de tesirli olmakta­dır­­.  Bu ürünler, içerisindeki konsantre maddeleri ile göğsün bağ dokusunu sıkılaştırıyor­.

Göğüs cimnas­tiği şart
Aslın­da göğüsler­de hiç kas bulun­maz­. Göğüs, merkezde hacim veren  yağ dokusu içerisi­ne gömülmüş meme bezi ve biçimi­ni veren  deri örtüsün­den  oluşuyor­. Tabii ki, cimnas­tikten  beklediğimiz, göğsün biçimi­ni veya büyüklüğünü değiştirme­si olmaz­. Lakin fiziksel aktivite, göğüs bölgesinde, memenin arka bölümün­de kalan ve ona destek olan kasları kuvvetlendiriyor­. Bun­dan ötürü diri göğüsler istiyorsanız, düzenli şekil­de egzersiz yapmayı boşlamayın­. Göğüs cimnas­tiği yaparken  ellerinize birer ağırlık alın, dik durun ve kollarını­zın üst bölümünü bedeninize iyice yapıştırın­. Önce bir kolunuzu, sonra diğeri­ni olmak üzere, elinizde mevcut olan ağırlıkla beraber kollarınızı dirsekten  kırarak yukarı kaldırın­. Bu hareketleri, iki kolla da 20'şer defa olmak üzere günlük olarak düzenli şekil­de yapın­.

İkinci harekette tek ağırlık kullanı­nız­. İki elinizi birleştirerek kollarınızı başını­zın üzerine doğru kaldırın­. Ardın­dan iki kolunuzu da dirseklerden  kırarak, ensenize doğru uzatın­.

Maske
Göğüslerinizdeki kırışıklıkları farkettiğinizde paniğe kapılmayın­. Göğüslerinizle boynunuzun arasına günlük olarak düzenli şekil­de uygulayacak olduğunuz göğüs maskeleri, bu kırışıklıkları giderecektir­­. Maskenin ardın­dan göğüs bölgenizi rutubetli bir bezle örtmek maskenin içerisindeki maddelerin vücut tarafı ile emilimi­ni kolay hale getirir­­.

Masaj
Pürüzlü cilt, askılı bluzlar­da kötü bir görünüm sergiler­. Her gün fırçayla yapacak olduğunuz masajlar, cildini­zin canlı ve pürüzsüz görünmesine imkan vermekte­dir­­. Bu uygulamadan sonra mutlak suretle vücut yağı veya vücut kremi sürmeyin boşlamayın­.

Diri göğüsler için bakım gerekli
Göğüs yapısın­da kas bulunmuyor ve bun­dan ötürü epey nazik organlar­. Destek olarak, göğsü çevrelemekte olan deri­nin esnekli­ğin­den  yararlanılıyor­. Lakin göğüsler her an yerçekimine maruz kaldığından, zaman içerisinde sarkma riskiyle yüz yüze kalmaları kaçınılmaz­. Gebelik, vücut ağırlığındaki ani farklılıklar ve arka kasların zayıflama­sı da bu rizikosu artırıyor­. İşte, bu menfi etkilerden  ötürü göğüslerini­zin sarkmasını ve göğüs derini­zin deforme olmasını istemiyorsanız, bu alan için özel olarak hazırlanmış bir­takım kozmetik ürünleri­ni düzenli şekil­de uygulamanız epey ehemmiyet taşıyor­.