14 Aralık 2014 Pazar

Sararan Dişler Nasıl Beyazlatılır?

Sponsorlu Bağlantılar:

Sararan Dişler Nasıl Beyazlatılır?
Sigara, çay, kahve, kola gibi içecekler ve bir­takım gıdalar dişlerin olduğu halinden daha sarı hat­ta gri bile görünmesine yol açar­. Biriyle konuşurken  ilk dikkati çeken  yer dişlerdir­­. Bun­dan ötürü dişlerin temiz ve bakımlı olmasına dikkat edilmeli­dir­­.

İş yerinizde devamlı olarak çay, kahve ve kola gibi dişlere renk veren  içeceklerden  içiyorsanız bir de bunun üzerine sigara da kullanıyor iseniz büyük olasılıkla dişlerini­zin rengi gülümsemenize mani olacak derecede kötü görünüyordur­.

Sararmış ve grileşmiş dişleriniz için pratik ve hızlı bir şekil­de kurtulmak olanak­lı­. Size lazım olan yalnız­ca bir diş fırçası ve birazcık karbonat!

Ev dışındayken  kullandığınız diş fırçanızı yanınızdan asla ayırmayın ve bunun yanına bir­de küçük bir paket karbonat koyun­. Kahve ve çay içtikten  sonra rahat ve özgürce gülmek, gülümsemek amacı ile fırçanıza sürecek olduğunuz karbonatla sararmış dişlerini­zin üstesin­den  gele­bilirsiniz­.

Dişlerinizi fırçalarken  nazik davranın ve yavaş darbelerle fırçalayın­. Karbonat iyi bir leke çıkarıcı olduğun­dan diş mineni­zin incelmesine, hasar görmesine neden  ola­bilir­­.

Hatırlatmamızda yarar var! Dişleriniz için karbonat kullanmak dişlerini­zin sağlığı açısından iyi bir fikir olmaya­bilir­­. Bun­dan ötürü dişlerinizdeki lekeler diş macunu ile çıkmadığın­da pratik olarak bu metodu uygulaya­bilirsiniz­.