5 Ocak 2015 Pazartesi

Tırnaklar Nasıl Beyazlatılır?

Sponsorlu Bağlantılar:

Tırnaklar Nasıl Beyazlatılır?

Bakımlı ve makyaj yapmayı seven kadınlar ojelerini sürmeden dışarı çıkmak istemez. Bun­dan ötürü devamlı oje sürmekten  veya vitaminsizlikten  tırnakları sararabilmekte­. Uzayıncaya dek da geçmiyor bu sarılık­. Bununla birlik­te çok sigara içince de tırnaklar iyiden iyiyi sapsarı kesiliyor­.

Peki tırnaklarımızdaki sarılıkları nasıl giderebiliriz? Bunun için size bir tarif vereceğiz. Bunu tırnaklarınızdaki sarılık yok olana kadar haftada iki kere tekrar etmeniz gerekir­­. Bu süre içinde tırnağınıza oje veya başka bir tırnak cilası kullanmamanız gerekiyor­. Aksi taktirde bu yöntem hiç bir işe yaramaz­. Denenmiş bu yöntemle gerçekten  sonuç almak mümkün­. Bun­dan ötürü sizlerle de evde yapılabilecek basit bu tırnak beyazlatma yöntemini paylaşmak istedim­.

Gerekli malzemeler;

1­. Yarım limon suyu ve karbonat
2­. El ve tırnak fırçası veya lifi­.
3­. Çay tabağı ve karıştırmak amacıyla kaşık­.


Beyazlatma kürü nasıl hazırlanıyor?

Bir çay tabağı­nın içerisi­ne limonu sıkın ve üzerine yeteri miktar­da karbonat ilave edin­. Sonrasın­da kaşıkla karıştırın­. Fırça yardımı i­le karışımdan bir miktar alıp tırnaklarını­zın üstü­nü ve tırnak etlerinizi fırçalayın­. Üç dakika kadar fırçalamanız kafi olacaktır­­. Sonrasın­da en  az bir on dakika kadar bu şekil­de bekleyin­. Sonrasın­da ellerinizi duru suy­la yıkayarak kurulaya­bilirsiniz­. Ardın­dan nemlendiricinizi sürün­.