4 Ekim 2014 Cumartesi

Normal Doğum Görüntüleri İzle

Sponsorlu Bağlantılar:

Normal Doğum Görüntüleri ve Videoları

Normal doğum görüntüleri ve videoları internet ortamın­da ve youtube gibi video sitelerinde genellikle 2 farklı şekil­de bolca bulunmaktadır­­.  Birinci türde ailelerin normal doğum yapmış oldukları günü, hatı­ra olarak sakla­mak amacı ­ile kendileri­nin ya da uzman fotoğrafçılara çektirmiş oldukları videolardır. Bu tür video görüntüleri doğumdan öncesini, sancı odasını, doğumhanenin içini, bebek, anne, ebe, anestezi teknisyeni, doktorlar ve bazen izin verilirse başka tanıdık insanları içerir genellikle. İkinci grup video görüntüleri ise normal doğumun işleyişini, bebeğin doğum kanalın­da ilerleyişini, annenin ve sağlık takımı­nın doğum esnasın­da yaptığı uygulamaları gösteren  video görüntüleridir­­. Normal doğum yapacak bir anne adayı­nın ya da eşi­nin bu tür videolar, görüntüler izleme­si şart olmaz­. Bazı insanlar­da bu görüntüler normal doğum hakkın­da bilgi vermiş olduğun­dan bilmediği ve korktuğu bir­takım noktalar­dan ötürü tedirginlik yaşamasını azalta­bilir­­. Ancak bir­takım insanlar­da da tam tersi etki yapa­bilir. Bu tür videoları ve görüntüleri izleyeceksiniz bile gerçek doğumlara ait bulunanlar yerine aşağıdaki videolar gibi animasyon biçimin­de bulunanları izlemeniz daha faydalı ola­bilir. Bu tür videolar yalnızca doğumun işleyişi hakkın­da bilgi verme amaçlı hazırlanan videolardır. Bu sebepten  ötürü gereksiz ve rahatsız edici görüntülerle kafa karışıklığına neden  olmazlar­.

1. Normal doğum videosu:
Bu izlenilen  youtube videosun­da normal doğum esnasın­da bebeğin yaptığı dönüş hareketleri­ni ve önce kafası­nın sonra vücudunun ve bacakları­nın çıkışı görülür­.


2. Normal Doğum videosu
Bu izlenilen videoda normal doğum eylemi başladıktan sonra rahim ağzının yavaşça açılışı ve silinişi sonrasında bebeğin doğum kanalında ilerleyişi ve doğumu görülür.



Normal Doğum Görüntüsü:
İzlenilen bu video görüntüsünde bebeğin kafasının doğum esnasında ilerlemiş olduğu aşamaları ve yaptığı dönüş hareketlerini gösterir.