24 Eylül 2010 Cuma

Estetik Burun Ameliyatı (Rinoplasti) Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Estetik Burun Ameliyatı (Rinoplasti) Onam Formunu İndirmek İçin Buraya Tıklayınız


Ameliyat nasıl yapılır?
Estetik burun ameliyatı genellikle plastik cerrrahlar tarafından yapılır. Bu ameliyat görünüm ve burun işlevinin değişmesini sağlayabilir. Estetik burun ameliyatı ile burunun boyutu küçültülebilir, burun ucunun şekli değiştirilebilir, burun delikleri daraltılabilir, genişletilebilir, üst dudakla burun arasındaki açı değiştirilebilir. Bu ameliyat doğumsal bozuklukların, burun yaralanmalarının ve bazı solunumsal problemlerin düzeltilmesine yardımcı olabilir. Herkese uygulanabilecek genel bir estetik burun ameliyat yöntemi yoktur. Kesi burun içinde veya açık rinoplasti ameliyatında olduğu gibi dışarıda olabilir. Rinoplasti sırasında burnun iç kısmına yapılacak olan müdahale genellikle nefes almayı kolaylaştırır.

Bu cerrahi yöntem için en ideal olan kişiler mükemmel bir burun bekleyenlerden ziyade görünümde daha iyi olmayı umanlardır. Rinoplasti olacak kişilerde istenilen kriterler, gerçekçi beklentiler, sağlıklı olma ve psikolojik sağlamlıktır. Rinoplasti diğer cerrahi yöntemlerle birlikte uygulanabilir.

Alternatif tedaviler:
Rinoplastinin alternatifi ameliyat olmamaktır. Burnun iç kısmında yer alan bazı rahatsızlıklar burunun dış kısmında cerrahiye gerek duyulmaksızın tedavi edilebilirler. Septoplasti gibi havayolu rahatsızlıklarını düzeltmeye yönelik girişimler de içeren tedavilerle birlikte olan rinoplastilerde riskler ve komplikasyonlar mevcuttur. >>>Devamı için lütfen sayfadaki indirme adreslerini kullanarak onam formunu bilgisayarınıza indirin.


>>> Estetik Burun Ameliyatı (Rinoplasti) nam Formu Örneği <<<

Konuyla ilgili Aramalar: estetik burun ameliyatı onam formu, rinoplasti onam formu, rinoplasty onam formu

Alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK da indirebilirsiniz.

--> ONAM FORMLARI ANA SAYFASINA DÖN <--