15 Eylül 2010 Çarşamba

Meme Küçültme Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Meme Küçültme (Redüksiyon Mamoplasti) Onam Formu Örneğini İndirmek İçin Buraya Tıklayınız




Bu form sizi meme küçültme ameliyatın riskleri, süreci ve sonuçları hakkında bilgilendirecektir, alternatif tedaviler hakkında aydınlatacaktır. Lütfen dikkatlice okuyunuz, her sayfayı imzalayınız, sorularınız veya anlamadığınız noktalar varsa doktorunuza sorunuz.

YAPILACAK İŞLEM
Meme küçültme memelerin derisi, yağ dokusu ve bezini eksilterek (kesip çıkartarak) yapılan bir ameliyattır. Eğer sadece meme derisi eksiltilerek meme dikleştirilirse, buna meme dikleştirme (mastopeksi) ameliyatı denir. Ameliyat öncesi çok yönden memelerin fotoğrafları çekilecek, memeler üzerinde ameliyat planı yapılacaktır. Ameliyat esnasında bu çizimlere uygun olarak cilt, meme ve yağ dokusu cerrahi olarak çıkarılarak yeniden şekillendirme yapılacaktır.
ALTERNATİF TEDAVİ
Memelerin küçültmede ameliyat dışında daha basit bir yöntem bulunmamaktadır. Liposakşın (yağ alma) ile hacimde bir kısım küçülme sağlanabilir fakat meme dokusu alınamaz ve meme dikleştirilemez. >>>Devamı için lütfen sayfadaki indirme adreslerini kullanarak onam formunu bilgisayarınıza indirin.


>>> Meme Küçültme (Redüksiyon Mamoplasti) Onam Formu Örneği <<<

Meme Küçültme onam formunu alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK da indirebilirsiniz.