15 Eylül 2010 Çarşamba

Meme Büyültme Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Meme Büyültme Slikon Protezle Onam Formu Örneğini İndirmek İçin Buraya Tıklayınız



Bu form sizi meme büyütme ameliyatın riskleri, süreci ve sonuçları hakkında bilgilendirecektir, alternatif tedaviler hakkında aydınlatacaktır. Lütfen dikkatlice okuyunuz, her sayfayı imzalayınız, sorularınız veya anlamadığınız noktalar varsa doktorunuza sorunuz.

Meme büyütme memelerin büyümesini ve belli oranda dikleşmesini sağlayan bir estetik operasyondur. Hamilelik sonrası, hastalık sonrası veya kendiliğinden olan meme hacim kayıplarını yerine koymak için silikon protezlerle (meme dokusu altına yerleştirilen) yapılan bir operasyondur. Bazen de meme dokusunun alındığı cerrahiler (mastektomi) sonrası meme hacmini tekrar kazandırmak için kullanılmaktadır.
ALTERNATİF TEDAVİ
Memelerin büyütülmesinde silikon protezden daha basit bir yöntem bulunmamaktadır. Vücuttan doku transferleri ile meme büyütme operasyonları daha zor ve daha fazla iz bırakan yöntemlerdir. Ancak sutyen içine meme dışından konan memeyi büyük gösteren protezler veya kendi hacmi olan şekilli sutyenler vardır. Ameliyat olmak istemezseniz bunları kullanabilirsiniz.
İZLER
Bu ameliyatta silikon protezi yerleştirmek için meme ucu yuvarlağı (areola), meme altı çizgisi bölgesi, veya koltuk altından 4-5 cm uzunluğunda kesi yapılır. Buradaki iz (skar) yaşam boyu kalır. İzin genişliği en ideal tekniklerle bile hastadan hastaya değişir. Yaşam boyu kalan kalın ve farklı renkte bir yara iziniz olabilecektir. Uygun cerrahi yöntemlerle meme bezi altı veya kasın altına hazırlanan cebe meme protezi yerleştirilir... >>>Devamı için lütfen sayfadaki indirme adreslerini kullanarak onam formunu bilgisayarınıza indirin.


>>> Slikon Protezle Meme Büyütme Onam Formu Örneği <<<

Alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK da indirebilirsiniz.