27 Eylül 2010 Pazartesi

Meme İmplantı Çıkarılması Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Meme İmplantı Çıkarılması Onam Formunu İndirmek İçin Buraya Tıklayınız



Ameliyat nasıl yapılır?
Ya kozmetik amaçlı ya da rekonstrüktif amaçla yerleştirilen meme implantlarının değişimi bir cerrahi operasyondur. Meme implantının çıkarılması tek bir cerrahi prosedür olarak veya ek bir prosedürle birleştirilerek yapılabilir. Zarar görmüş veya rüptüre olmuş olarak bulunan implantlar onarılamaz. Bunların cerrahi olarak çıkarılması veya değiştirilmeleri önerilir. Meme implant çıkarılması için lokal anesteziye karşı genel ile ilgili tercihler vardır. Bu operasyonların hem riskleri hem de komplikasyonları vardır.
Alternatif tedaviler:
Cerrahi olmayan tedavinin alternatif formları meme implant çıkarılması veya ek prosedürlerin uygulanmamasıdır.
Meme implant çıkarılmasının cerrahi riskleri:
Her cerrahi girişim belirli miktarda risk içerir ve meme implant çıkarma cerrahisindeki risklerin iyi anlaşılması gerekir. Bu cerrahi prosedüre maruz kalmak için bireyin seçimi riskin potansiyel yararla mukayesesine dayandırılır. Kadınların büyük çoğunluğu bu komplikasyonlara maruz kalmamasına rağmen, siz bu cerrahi riskleri, potansiyel komplikasyonları, meme implant çıkarılmasının sonuçlarını anladığınıza emin olmak için bunların her birini plastik cerrahınızla tartışmalısınız.
Kanama: Nadir olmasına rağmen cerrahi sırasızda veya sonrasında bir kanama ile karşı karşıya kalmak mümkündür. Cerrahi sonrasında kanama olursa, biriken kanı boşaltmak veya kan transfüzyonu için acil tedavi gerekebilir. Kanama riskini artırdığından dolayı ameliyattan 10 gün öncesinden itibaren aspirin veya benzeri ilaçlar kullanmayın.
Enfeksiyon: Cerrahiden sonra nadir görülen bir komplikasyondur. Eğer oluşursa antibiyoterapi veya ek cerrahi girişimler gerekebilir.



 >>>Devamı için lütfen sayfadaki indirme adreslerini kullanarak onam formunu bilgisayarınıza indirin.

>>> Meme İmplantı Çıkarılması Onam Formu Örneği <<<

Konuyla ilgili Aramalar: Meme İmplantı Çıkarılması Onam Formu

Alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK da indirebilirsiniz.

--> ONAM FORMLARI ANA SAYFASINA DÖN <--