12 Eylül 2010 Pazar

Fototerapi Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Fototerapi Onam Formunu İndirmek İçin Buraya Tıklayınız


1- Fototerapinin UVA, UVB ışınları ve ışığa duyarlılığı sağlayan ilaçlar ile uygulanan bir tedavi yöntemi olduğu anlatıldı.
2- Hastalığım için uygulanabilecek alternatif tedavi yöntemleri ve fototerapinin değişik yöntemleri açıklandı.
3- Fototerapide ilaca bağlı mide bulantısı, kusma, gözde katarakt oluşumu gibi görülebilecek yan etkiler ile deride kızarıklık, kaşıntı, yanık, çillenme ve deri kanseri gibi az da olsa olası risk ve komplikasyonlar açıklanarak bu etkiler oluştuğunda doktora bildirilmesi anlatıldı
4- Tedavi sırasında hamile olunmaması ve tedavi günlerinde güneş gözlüğü takarak gözlerin korunması gerekliliği bildirildi.
5- Tedaviden önce, tedavi süresinde ve tedavi sonunda istenilecek klinik ve laboratuar muayenelerinin yapılması gerektiği anlatıldı.
6- Bu bilgiler doğrultusunda, doktorumun yetkisi, gözlemi ve yöntemi altında, hastalığın yada tıbbi durumum için fototerapi tedavisinin üzerimde vekili olduğum hasta üzerinde gerçekleştirilmesine ve tedavi seyri sırasında önceden görülebilen ya da öngörülmeyen durumlara bağlı olarak gerekli görmesi halinde tedaviyi sonlandırmasına ve gerekirse alternatif tedavi yöntemlerine geçmesine yetki veriyorum.

>>> Fototerapi (Işın Tedavisi) Onam Formu Örneği <<<

Alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK ta indirebilirsiniz.