21 Eylül 2010 Salı

Jinekomasti (Erkekte Büyük Meme) Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Jinekomasti (Erkekte Büyük Meme) Ameliyatı Onam Formu Örneğini İndirmek İçin Buraya Tıklayınız

Bu form sizi JİNEKOMASTİ (erkekte büyük meme) DÜZELTİLMESİ ameliyatının riskleri, süreci ve sonuçları hakkında bilgilendirecektir, alternatif tedaviler hakkında aydınlatacaktır. Lütfen dikkatlice okuyunuz, her sayfayı imzalayınız, sorularınız veya anlamadığınız noktalar varsa doktorunuza sorunuz.
Bu ameliyatta memedeki fazlalık kısmen liposakşın (vakumla yağ alma) ve kısmen de cerrahi eksizyon (keserek alma) ile düzeltilecektir. Liposakşın vücutta belli bölgelerde toplanmış cilt altı yağ dokularının bir vakum ve metal kanüller (borular) vasıtasıyla alınmasını sağlayan bir ameliyattır. Bu vücut konturlarının daha iyi hale getirilmesi için yapılan bir cerrahi yöntemdir. Jinekomastide meme başı çevresindeki fazla yağ dokuları liposakşın ile, meme dokusu fazlalığı da cerrahi olarak alınacaktır. Burada meme başı yuvarlağının alt kısmında ve gerekirse buradan yanlara doğru (ters omega harfi şeklinde) yara iziniz olacaktır. Bu iz ömür boyu kalacaktır.
ALTERNATİF TEDAVİ
Erkekte büyük meme tedavisinde cerrahi dışında bilinen kabul görmüş bir yöntem yoktur. Ancak jinekomasti tedavi edilmezse yaşamsal veya tıbbi bir sorun oluşturmaz ve kişide sadece görüntü olarak bozukluk yaratır. >>>Devamı için lütfen sayfadaki indirme adreslerini kullanarak onam formunu bilgisayarınıza indirin.

>>> Jinekomasti - Erkekte Büyük Meme Ameliyatı Onam Formu Örneği <<<

Onam formunu alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK da indirebilirsiniz.