15 Eylül 2010 Çarşamba

Meme Dikleştirme (Mastopeksi) Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Meme Dikleştirme (Mastopeksi) Onam Formu Örneğini İndirmek İçin Buraya Tıklayınız



Bu form sizi meme dikleştirme (mastopeksi)  ameliyatın riskleri, süreci ve sonuçları hakkında bilgilendirecektir, alternatif tedaviler hakkında aydınlatacaktır. Lütfen dikkatlice okuyunuz, her sayfayı imzalayınız, sorularınız veya anlamadığınız noktalar varsa doktorunuza sorunuz.

Mastopeksi memelerin belli oranda dikleşmesini sağlayan bir estetik operasyondur. Hamilelik sonrası, hastalık sonrası veya kendiliğinden olan meme düşüklüklerini (pitoz) görüntü olarak düzeltmeye yönelik bir operasyondur. Burada meme derisi belli tekniklerle azaltılır, böylece eldeki meme dokusu hacmi daha dik olarak durur.
ALTERNATİF TEDAVİ
Düşük ve sarkık memelerin dikleştirilmesi için ameliyat dışında alternatif bir yöntem bulunmamaktadır. Sutyen kullanarak memelerin geçici olarak daha dik durması sağlanabilir. Ameliyat olmak istemezseniz bunları kullanabilirsiniz. Bu ameliyat estetik amaçlıdır, sizin sağlığınızla ilgili değildir ve yapılması zorunlu değildir.
İZLER
Bu ameliyatta sarkmış meme başını daha yukarı çekmek, memeleri daha dik konuma getirmek için çeşitli cerrahi kesiler yapılacaktır. Bu izler meme başı çevresinden dolanıp, dik olarak aşağıya inen ve yatay bir bacağı olan (Ters T harfi şeklinde) izler olacaktır. 
>>>Devamı için lütfen sayfadaki indirme adreslerini kullanarak onam formunu bilgisayarınıza indirin.

>>> Mastopeksi (Meme Dikleştirme) Onam Formu Örneği <<<

Alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK da indirebilirsiniz.