15 Eylül 2010 Çarşamba

Liposuction Tumesan Onam Formu

Sponsorlu Bağlantılar:

Liposuction (Tumesan) Onam Formunu İndirmek İçin Buraya Tıklayınız



Ameliyat nasıl yapılır?
Liposuction, vücut hatlarını şekillendiren bir tekniktir. Diyet ya da egzersiz ile kaybedilmesi zor  ya da imkansız olan lokalize yağ depolarını azaltmayı amaçlar. Aşırı şişmanlığı tedavi eden bir yöntem değildir. Liposuction tekniğinde, yağ dokusu çıkarılmadan önce çok seyreltilmiş anestetik solüsyonların cilt altına enjekte edilebilir. Sonrasında, destek ve drenaj amacıyla baskılı giysi giyilir.
   
Anestezi:
Anestezi işleminin ve anestetik maddenin riskleri hakkında bilgi için “anestezi bilgilendirme formunu” inceleyiniz. Eğer bu konuyla ilgili bir endişeniz varsa anestezi doktoruyla görüşünüz.

Eğer bilgilendirme formu verilmediyse lütfen isteyiniz.

Ameliyatın Genel Riskleri:
a)    Akciğerinizde küçük bir bölge havalanmayacak şekilde birbirine yapışabilir, bu enfeksiyon riskini artırır. Bu durum antibiyotik tedavisi ve fizik tedavi gerektirebilir.
b)    Bacaklarınızda ameliyat sonrası oluşabilecek pıhtılar (derin ven trombozu) ağrı ve şişlik yapabilir. Nadiren bu pıhtıdan bir parça akciğerinize gidebilir ve bu ölümcül olabilir.
c)    Kalpte zorlanma sonucu kalp krizi olabilir.
d)    Bu ameliyat esnasında ölüm olabilir.
e)    Aşırı şişman kişilerde kalp ve akciğer komplikasyonları (istenmeyen sonuç) ve pıhtılaşma riski artmıştır.
f)    Sigara içen kişilerde kalp ve akciğer komplikasyonları (istenmeyen sonuç) ve pıhtılaşma riski artmıştır.
g)    Sigara içen kişilerde yara iyileşmesi olumsuz yönde etkilenir. >>>Devamı için lütfen sayfadaki indirme adreslerini kullanarak onam formunu bilgisayarınıza indirin.


>>> Liposuction (Tumesan) Onam Formu Örneği <<<

Alternatif olarak BURAYA TIKLAYARAK da indirebilirsiniz.

--> ONAM FORMLARI ANA SAYFASINA DÖN <--